Ljetni kamp engleskog jezika

Želite li da Vaša djeca dožive nezaboravno, ali i edukativno iskustvo?

SMART ima pravo rješenje za Vas! Neka Vaše dijete usavrši svoj engleski jezik u suvremenoj i vrhunsko opremljenoj školi u Engleskoj, Irskoj, Hrvatskoj, Malti ili čak Americi!

Zašto učiti jezik u inozemstvu?

  • druženje s djecom iz cijeloga svijeta
  • pričanje jezika na izvornom govornom području
  • vježbanje jezika uz pomoć izvornih govornika
  • učenje o povijesti i kulturi raznih zemalja

Paketi uključuju:

  • smještaj
  • tri obroka na dan
  • dnevni jezični program pod vodstvom izvornih govornika
  • bogati društveni i kulturni program 

Engleski

London

Cambridge

New York

Dublin

Malta

Hrvatska

Ljetna škola engleskog jezika MLI London Wembley

Ljetna škola engleskog jezika London MLI Wembley – College of Nortwest London se nalazi u sjeverozapadnom dijelu grada. Odlična lokacija škole koja je moderno opremljena s prekrasnim panoramskim pogledom na London.

London je glavni grad Engleske i Ujedinjenog Kraljevstva te jedna od najprepoznatljivijih metropola na svijetu. Grad mladih svake godine privlači velik broj turista i studenata iz svih krajeva svijeta. Jedan je od najvećih kulturnih svjetskih središta filma, književnosti, klasične i zabavne glazbe.

Moderan kampus raspolaže s prostranim i svjetlim učionicama i sportskim dvoranam. MLI je svjetski poznata institucija koja je akreditirana mnogobrojnim certifikatima, jedan od njih je British Council. Smještaj je organiziran u jednokrevetnim sobama u sklopu studija koji raspolaže s vlastitom kuhinjom, dnevnim boravkom s televizijom i bežičnim internetom.

Termin: 30.06. – 14.07.2019.
Prijevoz: zrakoplovom
Polazak: grupni s pratiteljem
Uzrast: 10 – 17 godina

Ljetna škola engleskog jezika Select English Cambridge

Select English Cambridge je akreditirana škola od strane British Council i ISI. Smještena je u jednom od najljepših sveučilišnih gradova na svijetu. Cambridge je kosmopolitski grad kojeg krasi rijeka Cam i čarobna arhitektura. Akademska atmosfera, mnoštvo muzeja i umjetničkih galerija odzvanjaju edukacijom i kulturološkim notama engleske tradicije i šarma. Smještaj je organiziran u rezidencijama sa nadzorom i odabranim obiteljima koje će vas dodatno upoznati sa tradicijom i kulturom engleskog podneblja. Škola raspolaže sa 16 dobro opremljenih učionica i zelenim vrtom s klupama i stolnim tenisom.

Termin: 30.06. – 14.07.2019.
Prijevoz: zrakoplovom
Polazak: grupni s pratiteljem

Uzrast: 13 – 17 godina

Ljetna škola engleskog jezika New York Plus

 

 Škola PLUS smještena je rezidencijalnom djelu New Yorka, u Rochelle Park, poznatom kao „Home Town“. U blizini škole nalaze se shopping centri, kafići, kina i trgovine, do Manhattana stiže se vlakom za 30 minuta. Kampus je smješten u samome centru mjesta Rochelle, okružen zelenilom i sportskim terenima. U sklopu kampusa nalaze se unutarnja sportska dvorana, bazen, 3 tenis terena, nogometni teren, praonica rublja i kantina. Nastava se održava u modernim učionicama opremljenim najsuvremenijom tehnologijom. Smještaj je u rezidencijama udaljenim 5 min šetnje od kampusa.

Termin: 17.07. – 31.07.2019.
Prijevoz: zrakoplovom
Polazak: grupni s pratiteljem

Uzrast: 11 – 17 godina

Ljetna škola engleskog jezika MLI Dublin

Dublin, najvažniji irski grad još od vremena srednjeg vijeka. Dao je mnoge pisce uljučujući Georgea Bernarda Shawa, Samuela Becketta, Oscara Wildea i mnoge druge. Mnogobrojne znamenitosti grada su posvećene Samuel Beckett-u, između ostalog i most koji nosi naziv “Samuel Beckett Bridge.”
St. Patrick’s College je smješten u centru grada u glavnoj ulici Dublina. Moderan koledž akreditiran od strane Dublin City University ponosno nosi ime vodeće obrazovne institucije. Školski centar raspolaže s prostranim učionicama, sportskim dvoranama, kazalištem i restoranom. 

Termin: 30.06. – 14.07.2019.
Prijevoz: zrakoplovom
Polazak: grupni s pratiteljem

Uzrast: 10 – 17 godina

Ljetna škola engleskog jezika EC Malta

Ljetni kampus škole EC Malta za uzrast 8 – 12 godina se nalazi na St. Martin’s College, a rezidencije su u sklopu kampusa. Program je namijenjen za najmlađi uzrast učenika. Smještaj i nastava organizirana je na kampusu s 24-satnim nadzorom. Organizirane su brojne aktivnosti poput izleta brodom, karaoke, lov na blago te organizirani odlasci na plažu.

Ljetni kampus škole EC Malta za uzrast 13 – 17 godina nalazi se u sklopu hotela Bella Vista i Sunflower u St. Paul’s Bay, na pješačkoj udaljenosti od restorana, kafića i trgovina. U sklopu smještaja se nalazi i bazen. Organiziran je prijevoz od rezidencije do škole EC autobusom.

Termin: 23.06. – 07.07.2019.
Prijevoz: zrakoplovom
Polazak: grupni s pratiteljem

Uzrast: 8 – 17 godina

Međunarodna škola sailinga i engleskog jezika Murter

Ljetna škola organizirana je u suradnji s međunarodnom školom jedrenja i pomorskih vještina koju je tijekom 30 godina postojanja s uspjehom pohađalo više od 15000 polaznika. Voditelji tečajeva i programa, instruktori škole, odgovorni za realizaciju programa, jedrili su tisuće milja, a svojim iskustvom jamče najvišu kvalitetu prenošenja jedriličarskog znanja i iskustva.

Dostupni su programi english + sailing te sailing only.

Smještaj je organiziran u hotelu Say u Jezerima, u neposrednoj blizini plaže i centra. Prehrana je bazirana na punom pansionu. Prvi tjedan se održava škola jedrenja, a drugi je tjedan rezerviran za dodatne aktivnosti i učenje engleskog jezika.

Termin: 22.06. – 06.07.2019. | 06.07. – 20.07.2019.
Prijevoz: Transfer Zagreb- Murter: 270 kn (jedan smjer)
24-satni nadzor

Međunarodni ljetni kamp engleskog jezika Savudrija

Međunarodni ljetni kamp engleskog jezika nalazi se u Savudriji, na zapadnoj obali Istre. Savudrija je dom i najstarijem svjetioniku u Hrvatskoj, izgrađenom davne 1918. godine! U sklopu adventure paketa organiziramo izlete na destinacije koje oduzimaju dah i upoznaju nas sa florom i faunom najzapadnije hrvatske županije, kao i sa mnogim kulturnim i povijesnim znamenitostima, legendama i pričama. Prehrana je bazirana na punom pansionu. Prvi tjedan se održava škola jedrenja, a drugi je tjedan rezerviran za dodatne aktivnosti i učenje engleskog jezika.

Termini: 23.06. – 28.07.2019.
Prijevoz: Zagreb – Savudrija: 250 kn (jedan smjer)

Uzrast: 9 – 17 godina

Tečajevi za odrasle

Ukoliko ste stariji od 18 godina a i Vi bi putovali u Englesku, Austriju, Italiju ili Irsku možete to činiti tijekom cijele godine!
Ukoliko ste stariji od 18 godina a i Vi bi putovali u Englesku, Austriju, Italiju ili Irsku možete to činiti tijekom cijele godine!

Kontaktirajte nas na 01 38 74 355
ili nam pošaljite upit

Upišite kod*
captcha

Kontakt

Tečajevi za djecu:
Tel./Fax: + 385 1 3874355
GSM: +385 91 3874355 Viber icon Whatsapp icon
info@smart-jezici.hr

Skype: smartskola.info

Rođendani:
GSM: +385 91 3874355
info@smart-kids.info

RADNO VRIJEME:
ponedjeljak – četvrtak
12:00h – 20:00h

petak
11:00h - 19:00h

Palinovečka 19, Vrbani III, (istočni ulaz shopping centra Point), 10000 Zagreb

Facebook

SMART GRUPA

Našu stručnost i kvalitetu potvrđuju različiti certifikati i članstva u renomiranim organizacijama poput: British Council Addvantage Programa, Zajednice za strane jezike (HGK) i HUPE-a. Nastavni programi i stupnjevi u skladu su sa standardima Vijeća Europe (CEFR).

Politika privatnosti

© smart-kids.info

Podijelite nas

na društvenim mrežama