Arhiva fotografija

Podjela diploma i završna priredba

Svibanj, 2013.

Aktivnosti i dječji radovi

2012/2013

 

Posjet izvornih govornika na satu španjolskog jezika

Travanj, 2013.

Gracias por la visita a nuestros amigos Guillermo de Venezuela y Luis de México (que, desafortunadamente, no está en la foto). Besos de todo el grupo!

 

Radionica – Brzo učenje sa Silva metodom!

Ožujak, 2013.

 

Short story competition

Ožujak, 2013.

Naši mali englezi su nam pokazali svoje umijeće pisanja sastavaka na engleskom. Pobjednik je Mislav Banić koji je ujedno dobio i glavnu nagradu!

Pobjednički sastavak

 

Prezentacije srednjoškolaca

Ožujak, 2013.

Naši srednjoškolci su imali tjedan dana da pripreme i prezentiraju temu, grad ili osobu koja ih najviše zanima. Rezultat je više nego uspješan. Polaznici su se primili posla i uspješno prezentirali svoje radove. Bilo je tu svega. Od “ozbiljnih” tema (Engleska, London itd.) do manje ozbiljnih (o poznatim osobama: Ellen Degeneres itd.) te su na kraju zaželjeli više ovakvih slobodnih projekata.

 

Natjecanje u slovkanju iz njemačkog jezika

Ožujak, 2013.

Naši su polaznici grupe A1.3 imali veliko natjecanje iz slovkanja! Najprije su izvlačili riječi, potom ih pročitali i slovkali. Najbolji su ušli u finale u kojemu su poslušali riječ na njemačkom i pokušali je točno slovkati. Čestitke svima jer su dali sve od sebe, no kao i uvijek – najbolji je odnio pobjedu 🙂

 

Karneval u Smartu

Veljača, 2013.

 

Smartovci na Chocofestu

Veljača, 2013.

 

Kratke prezentacije iz njemačkog jezika

Veljača, 2013.

Održano je natjecanje kratkih prezentacija grupa A 2.1 njemačkog jezika. Sudjelovalo je 4 učenika, kojima je zadatak bio odabrati temu po izboru te u trajanju od najmanje 5 minuta reći nešto o toj temi, uz powerpoint prezentaciju/plakat ili sl. Iako su svi odradili dobar posao, pobijedila je Marita zbog odlične pp prezentacije, dobre pripreme i samouvjerenog izlaganja. Kao nagradu je pobjednica osvojila knjigu na njemačkom jeziku.

 

Božićne priredbe predškolaca

Prosinac, 2012.

 

Rođendan Avenue malla – radionice Smartkids / Ciao!

Studeni, 2012.

 

Halloween party

Listopad, 2012.

 

Podjele diploma

Svibanj, 2012.

 

Priredbe školaraca

Svibanj, 2012.

 

Priredbe predškolaca

Svibanj, 2012.

 

Dječji radovi

Engleski

Njemački

 

Spelling bee

Ožujak, 2012.

SMART škola je ove godine održala svoje prvo natjecanje u sricanju pod nazivom „Spelling Bee“. Učenici su se tijekom tjedan dana natjecali za prva tri mjesta u finalu koje je održano 23. ožujka 2012. u prostorijama naše škole. Pri dolasku, roditelji i devetoro finalista su se ugodno smjestili dok je profesorica Ivana Prevarek, organizatorica natjecanja, ukratko ponovila pravila natjecanja. Nakon ponovljenih pravila, naši su finalisti započeli natjecanje jednim krugom sricanja za zagrijavanje kako bi se opustili i koncentrirali. Svaki je finalist dobio dvije riječi za sricanje te, ako bi pogriješio, ispao iz natjecanja. Kada je procesom eliminacije ostalo samo 4 natjecatelja, pravila su se promijenila i svaki finalist je dobio samo po jednu riječ za sricanje. Učenici su se hrabro držali, no na kraju je ostalo samo dvoje najboljih. Fran Širić i Mihaela Periš borili su se do samog kraja, no pobjedu je odnio Fran Širić. Mihaela Periš koja nimalo nije bila razočarana drugim mjestom dobila je utješnu nagradu. Franu je uručena posebno izrađena medalja, certifikat te poklon bon za polaganje ispita Cambridge Young Learners Exam. Roditelji su bili oduševljeni znanjem svoje djece i trudom kojeg su uložili te su izrazili želju da se isto natjecanje ponovi i iduće školske godine.

 

Maškare

Veljača 2012.

 

Demo dan

17.9.2011.
 
Posjetili su nas Medo štedo I Medo Bo! Učili smo jezike, crtali i plesali!

 

Božićna priredba i naši gosti

Prosinac 2010.

Predškolci su pripremili za nas roditelje i rodbinu prekrasnu prigodnu priredbu, a posjetili su nas (naši) Djed Božićnjak i Baka Božić!

 

Smart ljetna škola “Gerovo” / Smart school summer camp “Gerovo”

Srpanj 2007:

Eto, ljeto ide dalje, no naša je Ljetna škola došla kraju.

Nakon tjedan dana druženja, igre i zabave Gerovci su se morali oprostiti, kako međusobno, tako i od predivnog Gorskog kotara. No, ne bez obećanog povratka.

Koristimo priliku da iznesemo kratak pregled:

polaznike Smart ljetne škole (uzrasta 10-13 godina) dočekao je široki spektar obrazovnih metoda i aktivnosti koje su im omogućile lakše i sigurnije korištenje engleskoga jezika.
sama nastava ljetnog kampa – intenzivnog tečaja engleskog jezika prema programu Škole stranih jezika Smart bila je podijeljena u četiri posebne nastavne cjeline unutar kojih su se obrađivale zadane teme: 1. Where adventures begin, 2. Food, food oh glorius food, 3. Amazing summer race i 4. Eco explorers in the wonders of nature.

Formalno i neformalno podučavanje i učenje sastojalo se od: jezične radionice i igraonice, ozbiljne vježbaonice (rap i funny english workshop) te sportske igraonice i likovne radionice. Spomenute nastavne aktivnosti dizajnirane su s namjerom poboljšanja sposobnosti govorenja, slušanja, pisanja i čitanja polaznika isključivo kroz igru i zabavu.

Polaznici su se također zabavljali, kao i učili, i na izletima gdje su upoznali Gorski kotar (Čabar, Prezid, Mali lug, Smrečje), povijest i legende ovoga kraja (div Petar Klepac) te u opuštajućim šetnjama tim predivnim krajem. Također su upoznali i zanimljive stanovnike koji su im pokazali kako su Gorani nekada živjeli (stara pilana, mlin na vodu i etno goranska kuća „Vesel“).

Polaznici su aktivno i sa znatiželjom sudjelovali u pomno odabranim aktivnostima koje su stimulirale njihove verbalne i komunikacijske sposobnosti.

Najviše uspjeha pokazala je aktivnost na kojoj su polaznici vodili Summer jurnals gdje su bilježili svoje doživljaje te pomoću kojih su uvježbavali konverzaciju, aktivno slušanje i sadržajno razumijevanje.

Možemo zaključiti da je tih sedam dana, ispunjenih aktivnostima, zabavom i druženjem, prošlo prebrzo. Ali, kako mudri kažu, vrijeme uvijek leti kada se zabavljaš!

Kontakt

Tečajevi za djecu:
Tel./Fax: + 385 1 3874355
GSM: +385 91 3874355 Viber icon Whatsapp icon
info@smart-jezici.hr

Skype: smartskola.info

Rođendani:
GSM: +385 91 3874355
info@smart-kids.info

RADNO VRIJEME:
ponedjeljak – četvrtak
12:00h – 20:00h

petak
11:00h - 19:00h

Palinovečka 19, Vrbani III, (istočni ulaz shopping centra Point), 10000 Zagreb

Facebook

SMART GRUPA

Našu stručnost i kvalitetu potvrđuju različiti certifikati i članstva u renomiranim organizacijama poput: British Council Addvantage Programa, Zajednice za strane jezike (HGK) i HUPE-a. Nastavni programi i stupnjevi u skladu su sa standardima Vijeća Europe (CEFR).

Politika privatnosti

© smart-kids.info

Podijelite nas

na društvenim mrežama